Hírek

2021/2022

Befogadó szentmise a Szent István Bazilikában

Egy év kényszerű kihagyás után október 10-én, vasárnap hagyományaink szerint ünnepélyesen, szentmise keretében fogadtuk be iskolánk közösségébe az újonnan érkezett elsős és hetedikes, illetve a a 2021/22-es tanévet nálunk kezdő új tanítványainkat a Szent István Bazilikában, Magyarok Nagyasszonyának ünnepén. A szentmisét Horváth Zoltán pápai prelátus, Káposztássy Béla és Szabon Gábor atyák celebrálták.

 

2021/2022

Mozgásban a Patrona - Pákozd

A Széchenyi emlékév keretében 2021. október 11-én – az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hőseinek tiszteletére felső tagozatosaink, a 6-7-8. osztályosok Pákozdon emlékeztek az aradi vértanúkra. 

2021/2022

Az aradi vértanúkra emlékeztünk

Általános iskolánk diákjaiaz elmúlt napokban napokban különféle foglalkozásokon, tanórákon készültek az aradi vértanúk emléknapjára.

2021/2022

Teremtés ünnepe – a pásztorünnep témahete az általános iskolában

Hagyományainkat megerősítve a Teremtés hetén pásztorünnepi projekthetet szervezett az általános iskola. A témahét jó alkalmat biztosított arra, hogy csatlakozzunk a teremtés ünnepének hetéhez, ezáltal diákjaink figyelmét ráirányítsuk az Atya teremtő munkájára, egyben magyar kulturális örökségünkre. 

2021/2022

Gimnáziumi felvételi előkészítő 6. és 8. osztályosoknak

Szeptembertől ismét gimnáziumi felvételi előkészítőt indítunk a Patronában. Várunk minden jelenlegi patronás és külsős, 6. és 8. osztályos érdeklődő lányt és fiút, aki szeretne igazán alaposan felkészülni a januári központi felvételire.

2021/2022

Általános iskolába hívogató

Szeretettel ajánljuk a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont általános iskoláját azoknak a családoknak, akik fontosnak tartják az együttműködést gyermekük iskolájával, elfogadják intézményünk és a fenntartó Boldogasszony Iskolanővérek rendje által közvetített értékeket.

A kategória összes híre