Óvodai beiratkozás

Tájékoztatás a koronavírus terjedése okán kihirdetett veszélyhelyzet miatt a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai beiratkozásokról 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat értelmében.

A változások miatt most nem valósulhat meg a személyes találkozás, ismerkedés, a gyermekek virágültetése megnyíló, bővülő, megszépülő Budapest Terézváros Szondi utca 65. óvodánkban, és a kiskertjében.

Egyházi fenntartású óvodaként szeretettel hívjuk, várjuk és fogadjuk a körzetes és körzeten kívüli gyermekeket a csatolt szándéknyilatkozat alapján

2020. április 2 – április 20. között!

Abban az esetben ha bennünket választ, szándékát jelezze elektronikus úton patronaovi@enternet.huszándéknyilatkozattal, vagy telefonon: +36 30 5595557

A nyilatkozat kitöltésével biztosíthatja gyermekének az óvodai elhelyezést 2020- 21 nevelési évre!

A gyermek felvételéről legkésőbb 2020. április 30-ig döntünk, és erről írásban értesítjük a gyermeket nevelő szülőt, illetve az érintett kötelező felvételt biztosító óvoda vezetőjét.

A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelési napján kerül majd sor. 

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a Patrona óvoda rendelkezik Terézvárosban körzettel. Így kötelező felvételt biztosító óvodaként 2020. április 21-ig hivatalból felvesszük a körzetünkbe tartozó azon gyermeket, akivel kapcsolatosan nem érkezett jelzés arról, hogy más óvoda felvette. 

Ön is megtekintheti a https://kir.hu/korzet honlapon, hogy melyik a lakóhelyük szerinti körzetes óvoda.

Ha a szülő körzetünkbe tartozó, és hozzánk szándékozik beíratni a gyermekét, - amely egyébként is a kötelező óvodai felvételt biztosítja a számára, - akkor nincs szüksége jelentkezésre. Számítunk gyermekére és   biztosítjuk számukra a férőhelyet a szülő külön jelzése nélkül is.  Ennek ellenére tisztelettel kérjük, hogy legalább telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot velünk.

Telefonon szívesen adunk felvilágosítást óvodai nevelésünkről

hétköznap 8-16 között: +36 30 5595557 telefonszámon.

 

Köszönjük megértésüket, várjuk jelentkezésüket, későbbi személyes találkozást!

Kapcsolódó
2020. április 10.